Menu
Your Cart
Download our design and product Catalog

Pattern Sublimation

Pattern Sublimation
New
Pattern Sublimation
RM30.00
Ex Tax: RM30.00
  • Stock: 1000
  • Model: Pattern Sublimation               ITEM                                                      DOWNLOAD
Catalog Design Sublimation Ready Made V2 2020


Catalog Custom made corporate shirt , tshirt , muslimah , apron & Pants V2 2020


Catalog Banner , Button badges , Business card & Lanyard V2 2020Pattern Sublimation ini digunakkan untuk membuat design atau memasukkan design sublimation ke dalam bentuk file ai didalam bentuk printed template . Printed template ini akan di gunakkan oleh kilang untuk membuat proses jahit dan cetakan . 

Sizing bagi template ini adalah size standart asia yang telah di gunakkan lebih dari 9 tahun kilang beroperasi dan sesuai untuk semua penduduk malaysia . Sizing template ini tidak terlalu besar pada bahagian leher tidak terlalu labuh pada bahagian bahu . Potongan / cutting baju adalah jenis loose fit sesuai untuk pelbagai jenis acara sukan dan juga penggunaan hari biasa . 

Bagi bahagian muslimah potongan adalah melebihi paras pinggul dan amat sesuai dengan perkataan MUSLIMAH bermaksud ia menutupi keseluruhan tubuh badan sehingga paras pinggul dan tidak singkat pada bahagian lengan . 

Pollar ini juga di gunakkan oleh kilang Sublimation.my dan pelnaggan boleh submit semula pollar ini pada kami bagi tujuan proses . jika ada sebarangan keraguan atau pertanyaan boleh hubungi kami 


Pattern Sublimation v2 2020

1. Pollar kids 

2. Pollar Muslimah 

3. Pollar Polo Tshirt Dewasa

4. Pollar Roundneck Tshirt Dewasa


Next Pollar -

1. Baju korporat lelaki 

2. Baju korporat Perempuan

3. Seluar pendek 

4. Seluar Panjang